Aegon Iex Forum

Die correctie van februari/ maart 2020 kon je ook wel enigszins zien aankomen, is ook toen meermaals voor gewaarschuwd. Ik ken in ieder geval één belegger die tot op de dag van vandaag ontkend dat dat.

Corné van Zeij Corné van Zeijl houdt iedere maand een enquête onder beursexperts om het sentiment op zowel de korte als lange termijn te peilen – 02 May.

19-04-2021 · IEX.nl is hét beleggersplatform van Nederland. Blijf op de hoogte van alle relevante informatie over aandelen en andere beleggingsproducten. Beleggen – Koers – Aandelen – Discussie.

Het operationele resultaat van Aegon in het eerste kwartaal was ruim boven verwachting, ondanks de negatieve impact van de.

12-05-2021 · Het operationele resultaat van Aegon in het eerste kwartaal was ruim boven verwachting, ondanks de negatieve impact van de coronaviruspandemie. Dat stelde Morgan Stanley woensdag in een reactie.

Rdsa Amsterdam Share Price European stocks rose on Wednesday, led by a charge in energy shares as oil prices hit two-year highs, while strong regional earnings reports and signs of speedy economic recovery offset concerns about. In het Brabantse Veghel staat een penthouse te koop waarbij de verkoper wil afrekenen met bitcoin. Het is een primeur in. Beleggen.nl Aex

Aegon believers gefeliciteerd met deze lang verwachte koers, kijk net bij de koers in Amerika toch weer 7 cent rood, is dit normaal altijd rood zou AFM dit moeten onderzoeken? Of ben ik gek. Aegon bel.

However, the fundamental weaknesses in most of the Reddit plays have caused their short squeeze to be short lived, and the stocks declined quickly after hitting their highs. Considering the clear.

02-05-2021 · toontjeavanti schreef op 2 mei 2021 09:45. Aangezien er nog geen mei draadje was maar een aangemaakt. 12 mei de 1e kwartaalcijfers, Lard laat een kijkje nemen in de Aegon keuken en we hopen allemaal dat er iets lekkers op het vuur staat.