Evi Vanlanschot

Beleggen zonder gedoe. Met Evi belegt u digitaal en heeft u 24/7 alles bij de hand. Betaalbaar, én met de kennis van Van Lanschot.

Met Evi van Lanschot zet Van Lanschot de stap naar de starters op de vermogensmarkt. Evi heeft de ambitie geld te laten groeien. Zonder daarbij het behoud van het vermogen uit het oog te verliezen. Beleggen en sparen met de kennis van Van Lanschot , maar dan online. Dat is Evi.

Accsys Forum 12-04-2021 · mark2802 schreef op 12 april 2021 08:01: tijd voor een herstel vandaag! Helaas, zolang het nieuws over de opening van de fabriek in Hull uitblijft, die voor Q1 was aangekondigd, gaan we naar beneden. 15-04-2021 · Accsys heeft een sterke tweede jaarhelft achter de rug waarin de omzet flink groeide. Dit maakte de

Beleggingsbeleid Evi van Lanschot Beleggingsbeleid Evi van Lanschot Evi hanteert de lange termijn als horizon waardoor er minder ruimte is voor emoties en de hype van de dag. Evi kiest voor gespecialiseerde fondsen, de zogenaamde "niche" spelers; omdat Evi meer gelooft in de sterkste atleet op één nummer dan in een tienkamper.

Evi kan u helpen met beleggen via Evi Go of neemt alle beleggingsbeslissingen uit handen met Evi Beheer. Kans op beter resultaat door te beleggen Uiteraard gaat beleggen gepaard met risico’s , maar uit in het verleden behaalde resultaten blijkt dat beleggen op lange termijn meer oplevert dan sparen.

Evi van Lanschot is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur via telefoonnummer (020) 354 45 45. Onze collega’s helpen u graag verder. Per Post Wijzig uw adresgegevens met het formulier Adreswijziging. Indien de rekening op twee namen staat zult u beiden moeten tekenen voor de wijziging. U stuurt het formulier per post naar het volgende.

Evi van Lanschot weet wat rendabele vermogensopbouw is. Met bewezen beleggingskennis werken we er hard aan om uw vermogen te laten groeien. Echte aandacht voor u en uw vermogen. U ontdekt hoe online en persoonlijk contact perfect samen gaan. Onze beleggingscoaches koppelen hun kennis en ervaring aan uw beleggingswensen.