Klm Jaarverslag

Nederland moet zich ‘uit de crisis investeren’, onder meer met de aanleg van nieuwe spoorinfrastructuur, zegt Marjan Rintel,

Air France-KLM publiceert morgen kwartaalcijfers. Maar eigenlijk heeft de groep nog een lange weg te gaan voordat het aandeel kan profiteren van goede kwartaalcijfers.

Onder de slogan ‘Minder lezen, Meer weten’ vat Welingelichte Kringen dagelijks berichten samen uit de internationale pers.

Volgens minister Hoekstra is er in een crisis geen plaats voor het toekennen en uitbetalen van bonussen voor bestuurders bij.

Ing Nl4 In de Alles in de hand campagne van ING – ontwikkeld samen met Wunderman Thompson en We are Blossom – richt ING zich vanaf 10. Ga naar ING.nl door zelf het webadres in te typen. Daar log je in op Mijn ING met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens zijn strikt persoonlijk, net zoals je

18-02-2021 · Het jaar 2020 was een ongelooflijk zwaar jaar voor KLM en de KLM’ers. De meedogenloze COVID-pandemie bracht het netwerk van KLM vrijwel tot stilstand in april en leidde tot ongekende verliezen en toename van de schulden.

21-02-2020 · Toelichting Air France /KLM jaarcijfers 2019 21 feb. 2020 Vandaag gaf de directie aan afgevaardigden van alle werknemersorganisaties een toelichting op de jaarcijfers van 2019, op het hoofdkantoor te Amstelveen.

Afgelopen week noteerde de AEX nog kortstondig op de hoogste stand ooit, maar op weekbasis moest de Amsterdamse.

Beursgorrilla Hoeveel Kan Ik Lenen Abn DUBLIN (ANP/RTR/BLOOMBERG) – De Ierse datatoezichthouder mag zijn onderzoek naar datastromen tussen de Europese Unie en de. Hallo Wij hebben eind volgende week een afspraak bij belfius voor een hypothecaire lening. We zouden een bod willen. ABN AMRO gaat kosten in rekening brengen bij klanten die meer dan 10.000 euro

De Nederlandse staat zal over twee weken op de aandeelhoudersvergadering van Air France-KLM tegen de nieuwe bonus in aandelen.

Vergelijk en boek uw vliegtickets bij KLM, bekijk goede lastminute aanbiedingen, ontdek alle bestemmingen, check online in, boek stoelen, hotels en meer.