Nico Bakker Aex

In de Daily Charts van BNP Paribas Markets geeft technisch analist Nico Bakker u dagelijks na het sluiten van de markt een update over de AEX Index. Nico Bak.

14-05-2021 · AEX voorbeurs bericht 14 mei “Stevige turbulentie.

” Dat was even schrikken gisterochtend. Met een enorme gap werd de handel geopend, de index werd naar de 3e Fibo lijn op 676+ gedrukt, nipt boven de groene steunstreep op 675+.

AEX index® ‘Erop of eronder.

’ BTAC, Nico PR Bakker, 10 mei 2021 Grafiek uit ProRealTime Software Grafiek uit ProRealTime Software In mijn commentaren schreef ik reeds over een afnemend momentum als mogelijke opmaat voor brede topvorming of zelfs een correctie. Een en ander openbaart zich door zijwaartse candles, ik noem het

01-07-2010 · Nico Bakker: marcel, volg de markt stap voor stap en gebruik als ezelsbruggetje de “als-dit-dan-dat” strategie: als de markt een kantelpunt uitneemt, impliceert dit iets, daar dan naar handelen. Mijn marktlens begon al troebel te worden toen de AEX op 358 stond.

De ondertoon op de aandelenvelden is nog steeds positief, zij het dat her en der wat haarscheurtjes verschijnen op de charts.

Geld Investeren Wil je je geld investeren ‘in stenen’ en heb je al een hypotheek, dan kun je nu ook profiteren van de waardestijging van andere woningen. Dit doe je door te investeren in vastgoedfondsen, vastgoed crowdfunding of door zelf een extra woning of bouwgrond aan te kopen voor verhuur. Lees ook: investeren in vastgoed. Investeren is

29-06-2010  · Wij hebben de ervaren technisch analist Nico Bakker kunnen strikken om mee te doen aan onze chatsessies. Deze wordt aanstaande donderdag (1 juli) om 13:00 uur gehouden. Hij zal uw vragen beantwoorden over de markten zoals AEX,olie,goud of uw favoriete aandeel. Schrijf u.

Op de grafiek van Heijmans vindt technisch analist Nico Bakker voldoende munitie om de aanval in te zetten richting de €14,30.

AEX index® ‘Erop of eronder.

’ BTAC, Nico PR Bakker, 10 mei 2021 Grafiek uit ProRealTime Software Grafiek uit ProRealTime Software In mijn commentaren schreef ik reeds over een afnemend momentum als mogelijke opmaat voor brede topvorming of zelfs een correctie. Een en ander openbaart zich door zijwaartse candles, ik noem het

30-06-2017 · Door Nico Bakker. op vrijdag 30 juni.

In de afgelopen dagen stond de AEX flink onder druk. De verkopende partijen hebben zich geroerd, met forse zwarte candles hebben zij de index in rap tempo.

20-11-2020 · Technische analyse van de indices en twee specifieke AEX-fondsen doet Nico Bakker naar de Turbo Short grijpen. Dinsdag: de laatste Masterclass.

AEX index® ‘Overlevingsdrang.

’ BTAC, Nico PR Bakker, 12 mei 2021 Grafiek uit ProRealTime Software Grafiek uit ProRealTime Software Al zes weken lang een zijwaarts geschuifel, een zebra grafiek met afwisselend witte en zwarte candles. Indicatoren afwisselend in een plus- en minstand, kortom, een weinig inspirerend beeld. Dit alles speelt.

Een havenbedrijf van de overheid dupeerde kleine boeren bij de aankoop van land. Grote boeren kregen juist gunstige.

01-07-2010  · Nico Bakker: let op AEX 301 en 343. Bij daling van de AEX onder de 301 kan de beurs in een vrije val naar 240 geraken. De euro kan licht aantrekken en goud is zinvol als alternatieve belegging. Dat heeft de ervaren technisch analist Nico Bakker gezegd tijdens de jongste live chatsessie van De Kritische Belegger.

De ophef over dubieuze grondtransacties rond de komst van Google naar de Eemshaven roept om een onderzoekscommissie met.